Stans machine operator (3 ploegen)

Wetteren
Belgium
De Van de Velde Packaging Group is fabrikant van ecologische, kartonnen verpakkingen. De vestiging in Wetteren is een productiebedrijf gespecialiseerd in het maken van massief kartonnen verpakkingen, voornamelijk voor de voedingsindustrie. Om de groei te bestendigen van onze productievestiging in Wetteren, zijn we op zoek naar een stansmachine operator 3 ploegen.

TAAKOMSCHRIJVING
Als machineoperator van een stans machine(Bobst/ Iberica) krijg je gedurende jouw shift de volledige verantwoordelijkheid over de machine. Bij de start van een nieuwe productie stel je de machine in, in overeenstemming met productie instructies en specificaties en zorgt voor de nodige aanpassingen gedurende het gehele productieproces. Tijdens de productie verzorg je de efficiëntie en kwaliteit van de productie zodat die voldoet aan alle aspecten van specifieke klantvereisten. Dit doe je door regelmatige inspecties uit te voeren. Het doel is om conforme producten op maximale snelheid te produceren met minimale verspilling. Gedurende jouw shift ben je ook verantwoordelijk voor het schoonmaken van jouw werkgebied en voer je preventief onderhoud uit op alle toegewezen apparatuur. Je lost machinekwesties op in samenwerking met de technische afdeling en / of jouw supervisor. Samen met jouw collega operatoren ondersteun je veiligheids- en verbeteringsinspanningen die een veilige en efficiënte werkomgeving garanderen.

VERWACHTINGEN
− Goed basisinzicht in technologie
− Ervaring als operator in een gelijkaardige industrie idealiter op vergelijkbare machines is een pluspunt
− Inhoud van specificaties voor orders beoordelen, interpreteren en begrijpen
− De mogelijkheid om gezond verstand te gebruiken om gedetailleerde schriftelijke of mondelinge instructies uit te voeren
− Uitstekende aandacht voor details
− Draagt veel belang aan veiligheid en je hebt oog voor kwaliteit, orde & netheid
− Basis rekenkundige capaciteiten (delen, vermenigvuldigen, …)
− Elementaire computervaardigheden / gegevensinvoer
− Het vermogen om 8+ uur rechtstaand te werken
− Positieve, gemotiveerde teamplayer en meedenken met het algemeen belang van het bedrijf

AANBOD
Van de Velde Packaging biedt je een baan met onafhankelijkheid, fascinerende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een snelgroeiende multinational. Je komt terecht in een bedrijf op menselijke schaal waar de medewerker, veiligheid en een positieve groepsatmosfeer centraal staan.

Do you want to apply?

Apply

Apply here

Upload file
One file only.
10 MB limit.
Allowed types: pdf, docx, doc.
Upload file
One file only.
10 MB limit.
Allowed types: pdf, doc, docx.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The full package in packaging

We assist our customers with the development of the whole packaging process. From conception and design, to printing, die-cutting, folding and adhesion. The potential combinations for printing, forms and formats are effectively endless. We look forward to getting around the table with you to map out how your ideal packaging solution must look.

Contact usCall us