Hulpdrukker (3 ploegen)

Wetteren
Belgium
De Van de Velde Packaging Group is fabrikant van ecologische, kartonnen verpakkingen. Al sinds 1939 leveren wij kwalitatieve verpakkingsoplossingen in diverse sectoren. Naast het produceren van kartonnen verpakkingen bieden wij ook verpakkingsmachines aan. Zo staan we onze klanten bij in de uitwerking van het volledige verpakkingsproces.

De vestiging in Wetteren is een productiebedrijf gespecialiseerd in het maken van massief kartonnen verpakkingen, voornamelijk voor de voedingsindustrie. Voor deze vestiging (30 mio euro omzet, 40 medewerkers) zoeken we een assistent productiemanager.

JOBOMSCHRIJVING

Je wordt Hulpdrukker van een KBA 142 offset drukpers. Samen met de drukker ben je verantwoordelijk voor de drukpers, je helpt de drukker in het correct bedrukken van karton vellen. Jouw taak is in de eerste plaats voor de goede karton invoer zorgen aan de machine en de pers te voorzien van inkten en randproducten. Je staat in voor de orde en netheid rond de pers.
Je voert routinematig en preventief onderhoud uit op alle toegewezen apparatuur en lost machinekwesties op in samenwerking met de technische afdeling en/of jouw supervisor. Operatoren werken nauw samen met het volledige team van onze productiefaciliteit om continue veiligheids- en verbeteringsinspanningen te ondersteunen die een veilige en efficiënte werkomgeving garanderen.

VERWACHTINGEN

- Goed basisinzicht in technologie
- Ervaring als hulpdrukker in een gelijkaardige industrie, idealiter op vergelijkbare machines, is een pluspunt
- Inhoud van specificaties voor orders beoordelen, interpreteren en begrijpen.
- Gezond verstand om gedetailleerde schriftelijke of mondelinge instructies uit te voeren.
- Uitstekende aandacht voor details.
- Hecht veel belang aan veiligheid en je hebt oog voor kwaliteit
- Orde & netheid staan bij jou hoog in het vaandel.
- Basis rekenkundige capaciteiten (delen, vermenigvuldigen, …)-
- Elementaire computervaardigheden / gegevensinvoer
- Het vermogen om 8+ uur rechtstaand te werken.
- Positieve, gemotiveerde teamplayer en meedenken met het algemeen belang van het bedrijf.

AANBOD

Van de Velde Packaging Wetteren biedt jou een baan met onafhankelijkheid, fascinerende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een snelgroeiende multinational. Je komt terecht in een bedrijf op menselijke schaal waar de medewerker, veiligheid en een positieve groepsatmosfeer centraal staan.

Do you want to apply?

Apply

Apply here

Upload file
One file only.
10 MB limit.
Allowed types: pdf, docx, doc.
Upload file
One file only.
10 MB limit.
Allowed types: pdf, doc, docx.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The full package in packaging

We assist our customers with the development of the whole packaging process. From conception and design, to printing, die-cutting, folding and adhesion. The potential combinations for printing, forms and formats are effectively endless. We look forward to getting around the table with you to map out how your ideal packaging solution must look.

Contact usCall us